dimarts, 24 de novembre del 2009

CORRESPONSALIES AMB ALZINA BARCA MUSEU

A mesura que anem avançant, i gràcies a la col.laboració de tots, van sorgint noves propostes i idees que potser també vos puguin interessar.

Un dels problem
es més grans què tenim és que ens desconeixem entre nosaltres i desconeixem les nostres activitats i programes. Els nostres blogs; les nostres webs i els correus electrònics ens estan ajudant molt, però potser podriem començar a compartir i intercanviar els nostres espais i les nostres activitats: és a dir posar els nostres recursos "al damunt de la taula" per maximizar les nostres possibilitats.

Fa uns dies es va posar en contacte amb Alzina barca-museu n'Aina Mora, què és la responsable del Museu de la Mar de Sóller. Després d'una bona xerrada, hem decidit d'anar intercanviant informació i suport entre uns i a
ltres. És un poc el que podriem denominar "les corresponsalies" ja que n'Aina serà per a nosaltres una corresponsal que ens mantindrà informats de tot allò que sorgeixi al port de Sóller. També hem parlat d'intentar fer activitats conjuntes. Serà qüestió de trobar un moment per a organitzar-nos.

D'entrada, vos pas la seva primera "suculenta" proposta:


Bon dia amics,

La setmana que ve tindrem una nova edición de la Fira de l’oli i el gerret, potser vos faci ganes venir per aquestes contrades i tastar receptes de gerret.

Adjunto el cartell i programa,

Salut i fins prest, Aina Mora Vives