dissabte, 25 de juliol del 2009

S'Estelella.

Els dies de perdre no són dies de guanyar.

A les sis i mitja del matí ja m'estaven trucant per telèfon els més agosarats. En Jaume Amengual Serapio, el primer que ha provat d'efectuar la travessia des de la badia de Palma a bord del Brandó, no ho ha vist gens clar i ha tornat arrera, ... i és clar, si en Jaume no ha gosat passar ja he intuït que no ho farien els altres. De fet, a mesura que transcorria el matí m'han anat trucant des de Portocolom i Cala Gamba, rebent cada vegada el mateix missatge.

Una vertadera llàstima, perquè s'havien mobilitzat prop de vint barques amb les seves respectives tripulacions. Ho teníem tot organitzat, però el vent ens ha jugat una mala passada i ens hem vist obligats a suspendre la trobada o, si més no, a postergar llur celebració. Vint-i-quatre nusos de component nordest, ... quasi res.

Ja m'havia imaginat a mi mateix menjant plàcidament sota l'envelat de l'Alzina, davant la Platja de Ses Covetes amb la resta de tripulants i d'altres convidats d'excepció que s'havien apuntat, ... i només vos haig de dir una cosa, al llarg d'aquesta propera setmana dinaré i soparé de trampó gairebé cada dia.