dimarts, 9 de juny del 2009

I Trofeu Illes Balears - Club Nàutic Sa Ràpita

Fotografia Pep Lluís Miró - Mallorca Press


Malgrat les adversitats, el darrer cap de setmana del mes de maig, l'Alzina ha participat en el I Trofeu Illes Balears. En Tem Tomàs i en Pere Bonet s'han responsabilitzat dels trasllats de l'embarcació entre el Club Nàutic S'Arenal i el Club Nàutic Sa Ràpita, lloc de celebració de la regata.
En Jaume Amengual patronejà l'Alzina a les proves disputades el dissabte i el diumenge. Entre els tripulants que hi varen anar a bord hi troban a n'en Jaume Rosselló, en Bernat, na Marga.
Volem agrair a totes les persones mencionades i a les que no hen esmentat però que han posat el seu granet per tal de fer possible la participació de la barca en aquest esdeveniment.
Volem també destacar la participació d'embarcacions de l'illa veïna, Menorca, com el Besitos.

2 comentaris:

Jaume Rosselló ha dit...

El fet de poder participar a qualsevol regata, trobada, o esdeveniment nàutic a bord de l'Alzina, representa per a mi una fantàstica oportunitat d'aprendre, a més d'un veritable honor. Podeu disposar de mi sempre que volgueu. Però heu de comptar, també, amb la meva inexperiència, que esper que a força de navegar amb voltros vagi esvaïnt-se.
No me cansaré de donar-vos les gràcies per tot i de lluitar per fer-me acreidor de la vostra confiança.
Una abraçada!

Alzina barca museu ha dit...

L'Alzina agraeix la participació de gent tan eixerida com tu.
T'esperam el proper cap de setmana al trofeu mestre d'aixa del Portitxol.