dilluns, 12 de juliol de 2010

ALZINA PARTICIPA EN ACTIVITATS EXTRAESCOLARSLa professora Francesca Cabot, de l'Institut Guillem Sagrera, amb un grup d'alumnes

El passat 21 de juny, Alzina va sortir a navegar amb un grup de desset estudiants de secundària. Es tractava de donar cloenda al programa de parelles lingüístiques que s'havia portat a terme durant el curs escolar, entre els alumnes dels instituts Emili Darder i Madina Mayurqa.

Juntament amb una jornada de platja, el alumnes varen tenir l'ocasió de poder navegar en una embarcació tradicional (per a alguns d'ells era la primera vegada que es pujava a una barca), així com navegar a la vela.

Des de l'AAMMM varem aprofitar per donar-lis una petita explicació sobre la importància, la dificultat i la necessitat de conservar aquests elements patrimonials, i convidar-los a identificar-los i respectar-los com a la resta del nostre patrimoni.

Els agraïm a tots la seva participació, especialment també als seus professors: Francisca Llinàs, Joan Alemany, Ferran Jover i Francesca Cabot, per haver comptat amb Alzina en aquest esdeveniment