dilluns, 31 d’agost del 2009

CALENDARI SORTIDES


Dates:

-19 i 24 de setembre.

-10; 24 i 31 d'octubre.

Horari: de 9.00 fins a les 14,00 hores.

Donatius:

-15€ Adults

-10€ Socis del Club Nàutic S'Arenal.

-10€ Socis de l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Mallorca.

-5€ Joves entre 10 i 14 anys.

Edat mínima: 10 anys.

Capacitat màxima de cada sortida: 6 persones.

Les inscripcions i el pagament es faran a la secció de vela del Club Nàutic S'Arenal.

Per a qualsevol dubte adreçau-vos al telèfon 971.44.01.42 de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 hores.

Atesa la limitació de places que suposa l'espai de l'embarcació, resulta del tot necessari reservar plaça. Cal portar roba còmoda. L'activitat queda sotmesa als condicionants climàtics. En cas de no poder portar-se a terme, es permet canviar la data o tornar els doblers.

3 comentaris:

Jaume Rosselló ha dit...

He sabut que des de l'AAMMM s'ha censurat, en aquest blog, als qui veritablement tenen res a dir sobre la història passada i, sobre tot, futura, d'una embarcació com és l'Alzina.
Estic profundament enamorat d'aquesta barca. Hi he navegat en diverses ocasions i en diferents cicumstàncies. A més a més, he tengut el plaer i l'honor de navegar-hi sota el comandament de gent que coneix la barca i l'estima més que jo: Biel Rosselló, Antoni Josep Munar, Jaume Amengual; i amb gent que sap molt més, de barques i navegació, que qualsevol membre de la mal anomenada Associació d'AMICS (¿?!!!) del Museu Maritim de Mallorca, com pot ser l'exemple de l'amic David Oliver...
Moltes persones, a més de les anomenades en aquest comentari, i entre les que m'hi trob jo, volen que l'Alzina sigui el que ha de ser: una barca de tots els qui l'estimam, per que la coneixem, i de tots els qui encara no la coneixen i que, quan ho facin, també l'estimaran...
Deixau-vos-en anar, els buròcrates de l'AAMMM de coverbos sense sentit, i deixau l'Alzina en mans dels qui l'estimam de bon de veres!!

Alzina barca museu ha dit...

Benvolgut Jaume
De vegades abans de prendre una postura en el tema, i sobretot abans de utilitzar certes paraules, s'han de coneixer les històries des de les dues bandes i donar cabuda a la reflexió.

Està bé que estimis Alzina. És lògic, perquè Alzina es fa estimar. Però com pot valorar l'estimació només des del gaudi??

La burocràcia és la que manté les seves factures de gasoil, el seu manteniment quan s'espenya, la que demana els permisos i dóna la cara quan l'ha de donar per demanar un ajut... per tal que tú, i evidenment la resta de tota la població, hi pugui navegar.

Si els burócrates, tal com tú ens anomenes, deixam la barca en les vostres mans... ho pagareu vosaltres?

Alzina és un projecte nou en el que hem de saber quins espais i quines possibilitats tenim tots. Alzina va nèixer com a Barca-Museu. Aquest és el projecte que es va redactar i en ell hi ha moltes coses a fer, coses amb les quals esteim treballant els buròcrates...sense aturar. El blog no està censurat. Hi pot participar tothom, i com veus, criticar-ho tothom, ja que també la crítica serveix per a comunicar-se i avançar.

Esper que aquest comentari et doni alguns aclariments.

Hortènsia Blanco.
Presidenta de l'AAMMM

Jaume Rosselló ha dit...

Benvolguda Hortènsia

pot ser a l'hora d'escriure el meu comentari estava posseit per una mena de sentiment confòs cap als qui, com tu bé dius, gestionau l'Alzina. Et vull demanar disculpes per haver-vos pogut ofendre a tu i a la resta dels "buròcrates" (la parauleta està mal triada i fa mal, ho reconec, i ho sento) de l'AAMMM. Vaig oblidar massa fàcilment que si l'Alzina navega és gràcies a que la vostra associació hi posa els mitjans necessaris, sobre tot pel que fa a la qüestió econòmica. Però també som de la opinió que no tot son doblers, en aquest món. Pot ser les persones que fan possible les activitats de la barca haurien de sentir-se recolzats, també, anímicament.
Bé, no vull dir res més , no sigui que torni a ficar la pota. Reitero les meves disculpes pel meu desafortunat comentari, fruit d'un moment de ceguesa o d'indignació per ventura mal plantejada.
Pel que fa al blog, hi trob a faltar les interessants i constructives entrades de Toni Pep Munar com la que ens explicava coses de quan l'Alzina es dedicava a la pesca a Cala Ratjada, etc.
Gràcies i salut!