dimecres, 25 de febrer del 2009

III Trobada de barques clàssiques -Moll d'Alcúdia


Tot seguint amb les activitats de l'Alzina, esteim preparant la participació a la III Trobada de barques clàssiques que es celebrarà al Moll d'Alcúdia el propers dies 3, 4 i 5 d'abril, coincidint amb la "Fira de sa sípia".

Un dels atractius d'aquesta trobada està en l'assistència d'embarcacions de Menorca, la qual cosa és una bona ocasió per veure navegar les dues flotes juntes .

A més a més, l'organització dona facilitats per l'allotjament dels participants i acompanyants.

Per tot això animem a tots els aficionats i aficionades a participar-hi.

Està previst fer el trasllat de l'embarcació durant el cap de setmana anterior (28 i 29 de març) en dues singladures, S'Arenal-Portocolom i Portocolom-Port d'Alcúdia. La tornada es faria durant la setmana següent a la Trobada (Setmana Santa).


Posau-vos en contacte amb nosaltres si voleu participar en algunes de les singladures previstes.

3 comentaris:

David ha dit...

L'Alzina que compti amb noltros, i a tots els seguidors del blog, animar-los a pujar a Alcúdia, és una de les millors festes de la mar de l'Illa.

Jaume Rosselló ha dit...

Serà un plaer veure l'Alzina navegant per aigües alcudienques, amb la resta d'embarcacions que participaran a la trobada. Jo no m'atreveixo a participar en les singladures per dur el llaüt fins allà o tornar-lo a S'Arenal: segurament només faria nosa, a bord. Ens veurem a Alcúdia. Salut!

Alzina barca museu ha dit...

Comptan amb la vostra col.laboració.